¿Quieres asistir de público?

Si quieres asistir de público a las próximas sesiones de las “Conversaciones que inspiran” y no participaste en la campaña de recogida de fondos, envíanos un correo a info@conversacionesqueinspiran.com y dinos qué días quisieras venir.

Habrá una caja para donativos a la entrada del edificio. Con ella pretendemos no hacer diferenciaciones económicas entre el público que ha participado en dicha campaña de recogida de fondos y el que no. Además, nos ayudará a hacer frente a los compromisos económicos que una iniciativa de estas características implica.

Así mismo, el día 9 de julio serviremos una cena vegana hecha con verduras biodinámicas. Su coste será de 40€. Si quieres colaborar con la organización y participar de esta cena, comunícanoslo con antelación. Durante las “Conversaciones que inspiran” de los días 25 de junio y 2 julio tendrás la posibilidad de pagar la cena con anticipación.

 

6 Responsesso far.

  1. Jaume ha dit:

    Hola, acabo de fer la meva aportació i m’agradaria anar al programa de cloenda del 9 de Juliol. Salutacions.
    Jaume

    • Conversacionesqueinspiran ha dit:

      Hola Jaume, moltes gràcies per l’aportació. No hi ha problema. Pots venir el dia que vulguis. Quan acabem el Verkami, que esperem que sigui amb èxit, generarem les llistes del públic i acabarem de detallar aquest punt. De totes maneres, ja comptem amb tu pel dia 9. Serà un plaer conèixer-nos. Salutacions.

  2. Lali Serra ha dit:

    Voldria assistir com a públic el dia 25 de juny

  3. ivan alvaro ha dit:

    Boon dia,

    després de seguir les vostres emiisions i ara que tinc un temporada més tranquila de feina, m’agradaria assistir en alguna de les emisions que feu… Veig que heu fet un sopar, no sé si interpretar que és final de temporada i he arribat tard… però si no és així, m’encantaria assistir a la propera.

    molta salut, coratge i abundància

    ivan alvaro

    • Conversacionesqueinspiran ha dit:

      Ivan Alvaro, les sessions ja han acabat. El dijous 9 de juliol va ser l’última de 4. Aviat la tindràs penjada a Internet. El següent pas no el coneixem encara. Però treballarem per descobrir-lo i ho comunicarem a la web. De totes maneres, gràcies pel teu interès. Una salutació. Joan

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *